Treball
Oposicions

Modificació de temari de tècnic d’administració sanitària, escala de farmacèutics o farmacèutiques de salut pública.

Modificació de temari de tècnic d’administració sanitària, escala de farmacèutics o farmacèutiques de salut pública.
31 / 05 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 20 de maig de 2021 de la directora general de Recursos Humans, per la qual es modifica la resolució de 10 de maig de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es convoca concurs oposició per a la provisió de vacants del cos superior tècnic d'administració sanitària de l'Administració de la Generalitat, *escala de farmacèutics o farmacèutiques de salut pública, funcionaris o funcionàries de Administració Especial, dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Nou Temari en DOGV (31/5/21)
Enllaç:
https://dogv.gva.es/datos/2021/05/31/pdf/2021_6012.pdf

concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.