Treball

LLISTAT PROVISIONAL TECNIC@S SUPERIORS PREVENCIÓ RISCOS LABORALS PROMOCIÓ INTERNA

LLISTAT PROVISIONAL TECNIC@S SUPERIORS PREVENCIÓ RISCOS LABORALS PROMOCIÓ INTERNA
01 / 10 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 25 de setembre de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual s'aprova el llistat provisional d'aspirants admesos i exclosos en el procés específic de promoció interna per al personal estatutari del grup A2 que siga titular, amb destinació definitiva, de places de tècnics o tècniques superiors de prevenció de riscos laborals classificades per a ser proveïdes indistintament pels grups de titulació A1/A2 del Servei de Prevenció de Riscos,, dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Enllaç al DOGV (1/10/21):

https://dogv.gva.es/datos/2021/10/01/pdf/2021_9819.pdf

treballDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.