Treball

Llistat definitiu i data d’examen TCAE serveis sociosanitaris Generalitat.

Llistat definitiu i data d’examen TCAE serveis sociosanitaris Generalitat.
25 / 05 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 2 de maig de 2021, del director general de Funció Pública, per la qual s'eleva a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses per a les proves selectives d'accés, i es fa pública la data de celebració de l'exercici, per a la cobertura dels llocs oferits mitjançant la convocatòria 21/18, pertanyents al cos serveis auxiliars soci-sanitaris i educatius de l'Administració de la Generalitat, escala auxiliars d'infermeria, C2-05-01, torn lliure general i persones amb diversitat funcional, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2017 per a personal de l'Administració de la Generalitat

Data examen:
19/6/21 a les 11.00 H.

Llistat i lloc d'examen en l'enllaç al DOGV

▪️Torn lliure i Sr. F:
https://dogv.gva.es/datos/2021/05/25/pdf/2021_4745.pdf

▪️Alterne P. Interna i Sr. F:
https://dogv.gva.es/datos/2021/05/25/pdf/2021_4746.pdf

treballDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.