Treball
Borses de treball

LISTADOS DEFINITIVOS BOLSA DE TRABAJO EDICIÓN 15

LISTADOS DEFINITIVOS BOLSA DE TRABAJO EDICIÓN 15
21 / 02 / 2018 | Intersindical Salut

Publicados los listados definitivos de inscritos en las Listas de Empleo Temporal de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública de todas las categorías de la edición 15 exceptuando la categoría de Ingeniero/a Técnico/a, con expresión de la puntuación obtenida, categorías y departamentos solicitados y, en su caso, del motivo de exclusión.

El Juzgado de lo contencioso administrativo nº 5 de Valencia ha acordado, como medida cautelar pieza nº 41/17 dimanante del procedimiento abreviado 141/2017, la suspensión de la ejecución de las listas de empleo de la categoría profesional de ingeniero/a técnico/a de la Edición 15, por lo tanto continúan vigentes las listas de la edición anterior.

Consultas http://www.san.gva.es/web/dgrhs/consultas

Plazo de alegaciones: se podrá interponer recurso contencioso-administrativo, en el plazo de dos meses, ante el Juzgado de lo Contencioso-Administrativo que corresponda, y potestativamente recurso de reposición, en el plazo de un mes.

bolsaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.