La Conselleria de Sanitat crea noves categories professionals.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública crea les noves categories professionals d'Infermeria Pediàtrica i Geriàtrica, d'opereador/a de cambra hiperbàrica i Periodista

04 / 04 / 2017 | Intersindical Salut

La Conselleria justifica la creació d'aquestes noves categories professionals en l'aparició de nous àmbits de prestació assistencial com es la dotació de personal tècnic especialitzat per a l'atenció de la cambrà hiperbàrica de titolaritat pública de l'Hospital General de Castelló. L'adequació de la demanda assistencial de la població i l'evolució de les noves especialitat normatives han estat els motius que han impulsat la necessitat de crear les especialitat d'infermeria Pediàtrica i Geriàtrica.
DECRET 44/2017, de 24 de març, del Consell, pel qual es creen categories estatutàries del servei de salut de la Comunitat Valenciana.

operador de cambra hiperbàrica infermera pediàtrica infermera geriàtrica categories professionalsDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor