Acció Sindical.

Intersindical Valenciana dóna la subvenció a sindicats a projectes d’investigació sobre el coronavirus.

Intersindical Valenciana dóna la subvenció a sindicats a projectes d’investigació sobre el coronavirus.
01 / 06 / 2021 | Intersindical Salut

La Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio) ha rebut una donació de 69.440 euros de la Intersindical Valenciana per a continuar investigant sobre el virus SARS-CoV-2 i la malaltia COVID-19.

Aquest dimarts s'ha realitzat una reunió en la que s'ha fet entrega del certificat de la donació (amb data del 26 de maig de 2021) a la qual ha assistit José Antonio Manrique, director gerent de Fisabio; Mónica Pont, responsable de l'Àrea Econòmica de Fisabio; i Vicent Mauri, Beatriu Cardona i Rafael Reig com a representants del Secretariat de la Confederació Intersindical Valenciana.

Per a Intersindical Valenciana suposa una gran satisfacció contribuir amb aquesta aportació a la investigació sanitària de la malaltia COVID-19 que tant ens ha castigat en els darrers mesos; no sols pel que suposa en termes de vides i tragèdies humanes, sinó també per les conseqüències socials que encara ocasiona. Pensem que la millor manera de contribuir a la millora del benestar de la classe treballadora i del poble valencià lluitant contra la pandèmia, és apostar per la investigació sanitària; doncs, com ha quedat demostrat ha estat l’eina més útil per al control de la malaltia.

Més informació en els següents enllaços:

https://intersindical.org/noticies_actualitat/article/intersindical_valenciana_dona_la_subvencio_a_sindicats_a_projectes_dinvestigacio_sobre_la_covid_19

http://fisabio.san.gva.es/ca/noticia/-/asset_publisher/1vZL/content/donacion-intersindical

donació acció sindicalDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.