INTERSINDICAL SALUT SOLICITA MODIFICACIÓN DEL PROTOCOLO DEL PERSONAL // INTERSINDICAL SALUT SOL·LICITA MODIFICACIÓ DEL PROTOCOL DEL PERSONAL

08 / 04 / 2020 | Intersindical Salut

Ante el anuncio de la inminente actualización del protocolo a seguir con el personal tanto asintomático como aquellos confirmados, Intersindical Salut solicita a la Conselleria que se modifique cuanto antes el actual y se nos informe.

Así mismo, sugerimos se sigan protocolos de hospitales públicos en los que, tras confirmarse enfermedad, se realiza PCR a las tres semanas, en caso de ser negativo se realiza otra prueba en la semana cuatro y si se confirma negatividad, se puede considerar que no supone riesgo de propagación.

DOCUMENTO https://drive.google.com/file/d/1rHjUNjj7tyUIO4OIkBRutCrZUwOOSdmp/view

_______________________


Davant l'anunci de la imminent actualització del protocol a seguir amb el personal tant asintomatic com aquells confirmats, Intersindical Salut sol·licita a la Conselleria que es modifique com més prompte millor l'actual i se'ns informe.

Així mateix, suggerim se seguisquen protocols d'hospitals públics en els quals, després de confirmar-se malaltia, es realitza PCR a les tres setmanes, en cas de ser negatiu es realitza una altra prova en la settimana quatre i si es confirma negativitat, es pot considerar que no suposa risc de propagació.

DOCUMENT https://drive.google.com/file/d/1rHjUNjj7tyUIO4OIkBRutCrZUwOOSdmp/view

covid-19Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor