Opinió
Reclamació
Propostes

INTERSINDICAL SALUT- exigeix una obertura de la borsa de sanitat per a totes les categories

INTERSINDICAL SALUT-Iv exigeix una obertura normalitzada de la borsa de sanitat per a totes les categories professionals

20 / 07 / 2016 | Intersindical Salut

La Borsa d'ocupació temporal de la Conselleria de sanitat universal i salut pública una font de conflictivitat entre administració i els professionals.

Demanem que la borsa tinga un funcionament obert i permanentAquest nou episodi del conflicte de la borsa d'ocupació de sanitat l'ha provocat l'apertura irregular que la Conselleria ha acordat, sols, per a Facultatius especialistes i Infermers/es especialistes. Aquesta resolució és contradictòria amb la regulació normativa de la borsa, Decret 71/1989 i l'Ordre de 5 d'octubre de 2009, que disposen que la borsa s'obrirà per a totes les categories, tant per incorporació de candidats, com per actualització de mèrits el mes de novembre de cada any.

INTERSINDICAL SALUT-Iv, a més de denunciar reiteradament les irregularitats de la borsa de treball i la impunitat d'aquells que vulneren el seu funcionament, ha presentat una serie de propostes , tant en la mesa sectorial com en les comissions tècniques demanant que la borsa tinga un funcionament obert i permanent de manera que en qualsevol moment es puguen efectuar noves incorporacions i actualització de mèrits. Per això demanen la implementació dels mitjans tècnics necessaris per què les llistes d'ocupació temporal tinguen una gestió eficient y actualitzable en temps real, que faria totalment innecessària l'obertura excepcional de la mateixa.

Així mateix INTERSINDICAL SALUT-iV, considera que les alternatives presentades son totalment viables en un escenari on les noves tecnologies ho permeten, i que pot agilitzar els sistemes de gestió de la borsa.

Per altra banda, aquestes actuacions de l'administració fiquen en dubte la normalitat en el funcionament de la borsa, que d'acord amb la regulació actual hauria de obrir el període d'actualització en el mes de novembre pròxim.

borsaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.