INFERMERIA ESPECIALISTA EN CURES MÈDIC-QUIRÚRGIQUES: VIA EXCEPCIONAL

El Ministeri d'Educació obri el termini per al procés d'obtenció del Títol per via excepcional d'Infermeria Especialista en Cures Mèdic-Quirúrgiques.
20 / 12 / 2017 | Intersindical Salut infermeria
Obert el termini per al procés del Títol per Via Excepcional d´Infermeria Especialista en Cures Mèdic-Quirúrgiques.
El Ministeri d'Educació obri el termini per al procés d'obtenció del Títol per via excepcional d'Infermeria Especialista en Cures Mèdic-Quirúrgiques.

L'absència de l'aprovació en el BOE del programa formatiu de l'especialitat d'Infermeria de Cures Mèdic–Quirúrgiques, comporta la impossibilitat de tramitar actualment les sol·licituds rebudes, per la qual cosa és aconsellable no apressar-se en la presentació d'aquestes.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins a passats sis mesos de la publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat de la convocatòria de la prova anual de caràcter estatal, en la qual per primera vegada s'oferisquen places de formació a través del Sistema de Residència (EIR) en aquesta especialitat. Finalitzat aquest termini, l'única via d'accés a una especialitat serà a través del sistema de residència (EIR).

MÉS INFORMACIÓ
Nota important
Preguntes freqüents - Infermeria de Cures Mèdic-Quirúrgiques

Per a aclarir encara més el procés de registre i els passos a seguir per a consultar l'estat de tramitació del títol d'Infermer especialista per la via excepcional el Ministeri posa a la nostra disposició una guia, disponible en el següent enllaç