Acció Sindical.

Grup Ribera Salud ha adquirit la totalitat de les accions de Marina Salut

03 / 09 / 2021 | Intersindical Salut

INTERSINDICALSALUT SOL·LICITA UNA REUNIÓ URGENT AMB LA CONSELLERA DE SANITAT PER A TRACTAR EN ÚNIC ORDRE DEL DIA L'OPERACIÓ DE COMPRA DEL 100% DE LES ACCIONS DE MARINA SALUT

Davant les recents notícies que des dels mitjans de comunicació i de la gerència del Departament de Salut anunciant que el Grup Ribera Salud ha adquirit la totalitat de les accions de Marina Salut, que fins ara estava en mans dels grups DKW (65%) i Ribera Salut (35%), encara que haja sigut aprovada aquesta operació per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, GENERA MOLTS DUBTES SOBRE EL FUTUR, CONDICIONS DELS TREBALLADORS, Etc.
Aquests dubtes han de ser resoltes el més breu possible per la màxima responsable en matèria de Sanitat, la seua CONSELLERA.
INTERSINDICAL SALUT ha sol·licitat aquesta mateix matí REUNIÓ URGENT DE MESA SECTORIAL PER A TRACTAR D'AQUESTA IMPORTANT QÜESTIÓ

acció sindicalDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.