Vagues i mobilitzacions

Els sindicats convocants de la vaga del 28 d’octubre preparen noves accions per a consolidar al personal interí i temporal

Els sindicats convocants de la vaga del 28 d’octubre preparen noves accions per a consolidar al personal interí i temporal
10 / 11 / 2021 | Intersindical Salut

Les organitzacions sindicals Confederació Intersindical, CGT, ENSABONADES, Solidaritat Obrera, IAC, CUT Aragó, ISTA, Intersindical Valenciana, USTEA, SUATEA, CUT Galiza, SAS, SOM s'han reunit aquesta setmana per a analitzar la vaga del passat 28 d'octubre i acordar noves accions per a exigir als partits polítics davant la tramitació del Decret Iceta en el Congrés dels Diputats que es garantisca la consolidació i la fixesa del personal interí i temporal de totes les administracions públiques.

Els sindicats convocants valoren positivament el seguiment del personal interí en la vaga del 28 d'octubre i es comprometen a continuar treballant per a aconseguir els objectius de la mobilització.

Per a això han sol·licitat una reunió amb la Ministra de Funció Pública, M. Jesús Montero; reunions amb diferents partits polítics i convocaran accions els dies 23, 26 i 30 de novembre que es concretaran pròximament, sense descartar la convocatòria d'aturs.

vagaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.