Formació

CORRECCIÓN DE ERRORES CONCURSO OPOSICIÓN DE ENFERMERIA ESPECIALISTA OBSTÉTRICO-GINECOLÓGICA//CORRECCIÓ D’ERRORS CONCURS OPOSICIÓ D’ENFERMERIA ESPECIALISTA OBSTÈTRIC-GINECOLÒGICA

CORRECCIÓN DE ERRORES CONCURSO OPOSICIÓN DE  ENFERMERIA ESPECIALISTA OBSTÉTRICO-GINECOLÓGICA//CORRECCIÓ D’ERRORS CONCURS OPOSICIÓ D’ENFERMERIA ESPECIALISTA OBSTÈTRIC-GINECOLÒGICA
18 / 02 / 2021 | Intersindical Salut

CORRECCIÓN DE ERRORES CONCURSO OPOSICIÓN DE ENFERMERIA ESPECIALISTA OBSTÉTRICO-GINECOLÓGICA

RESOLUCIÓN de 11 de febrero de 2021, de la directora general de Recursos Humanos, por la que se corrige un error en el Temario Específico (Tema 1) del concurso oposición para la provisión de vacantes de enfermero o enfermera especialistas obstétrico-ginecológicos de instituciones sanitarias de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública.

http://www.dogv.gva.es/datos/2021/02/18/pdf/2021_1431.pdf

Donde dice:
«1. Concepto de enfermería. Bases históricas y metodológicas de la Enfermería. Concepto y fase del Proceso de Enfermería. Modelos y teorías de Enfermería. Proceso de enfermería. Utilización de las taxo-nomías: NANDA, NOC, NIC. Evolución histórica de la asistencia psiquiátrica. Principales modelos y Teorías psicológicos y psiquiátricos de Enfermería. Características generales de los modelos: componentes y elementos. Ética y deontología en la práctica profesional. Principios
fundamentales de la Bioética: dilemas éticos. Dimensiones de los cuidados éticos. El consentimiento informado. Legislación y ética en enfermería obstétrico ginecológica. Código de ética de la ICM»;
Debe decir:
«1. Concepto de enfermería. Bases históricas y metodológicas de la Enfermería. Concepto y fase del Proceso de Enfermería. Modelos y teorías de Enfermería. Proceso de enfermería. Utilización de las taxo- nomías: NANDA, NOC, NIC.
Características generales de los modelos: componentes y elementos. Ética y deontología en la práctica profesional.
Principios fundamentales de la Bioética: dilemas éticos. Dimensiones de los cuidados éticos. El consentimiento informado. Legislación y ética en enfermería obstétrico-ginecológica. Código de ética de la ICM».

--

CORRECCIÓ D'ERRORS CONCURS OPOSICIÓ D'ENFERMERIA ESPECIALISTA OBSTÈTRIC-GINECOLÒGICA

RESOLUCIÓ d'11 de febrer de 2021, de la directora general de Recursos Humans, per la qual es corregeix un error en el Temari Específic (Tema 1) del concurs oposició per a la provisió de vacants de infermer o infermera especialistes obstètric-ginecològics d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

http://www.dogv.gva.es/datos/2021/02/18/pdf/2021_1431.pdf

On diu:
«1. Concepte d’infermeria. Bases històriques i metodològiques de la Infermeria. Concepte i fase del Procés d’Infermeria. Models i teories d’Infermeria. Procés d’infermeria. Utilització de les taxonomies: NANDA, NOC, NIC. Evolució històrica de l’assistència psiquiàtrica. Principals models i Teories psicològics i psiquiàtrics d’Infermeria. Característiques generals dels models: components i elements. Ètica i deontologia en la pràctica professional. Principis fonamentals de la Bioètica: dilemes ètics. Dimensions de les cures ètics. El consentiment informat. Legislació i ètica en infermeria obstetricoginecològica. Codi
d’ètica de la ICM»;
Ha de dir:
«1. Concepte d’infermeria. Bases històriques i metodològiques de la Infermeria. Concepte i fase del Procés d’Infermeria. Models i teories d’Infermeria. Procés d’infermeria. Utilització de les taxonomies: NANDA, NOC, NIC. Característiques generals dels models: components i elements. Ètica i deontologia en la pràctica professional. Principis fonamentals de la Bioètica: dilemes ètics. Dimensions de les cures ètics. El consentiment informat. Legislació i ètica en infermeria obstetricoginecològica. Codi d’ètica de la ICM».

concurs oposicióDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.