Treball

Correcció temari infermeria especialista obstètric-ginecològics

Correcció temari infermeria especialista obstètric-ginecològics
12 / 05 / 2021 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 30 d'abril de 2021 de la directora general de Recursos Humans, per la qual es modifiquen la Resolució de 18 de gener de 2021, de la directora general de Recursos Humans, relativa a la convocatòria de concurs oposició per a la provisió de vacants d'infermera o infermer especialistes obstètric-ginecològics d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, així com la Resolució d'11 de febrer, que corregeix un error en el tema I del temari específic.

Enllace DOGV Annex I correcció Temari:
http://dogv.gva.es/datos/2021/05/12/pdf/2021_4982.pdf

Bibliografia:
Correcció en la Pag. Web de la Generalitat en "Convocatòria"

ginecologicsDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.