Treball
Borses de treball

Convocatoria bolsa de trabajo facultativo especialista en Neurofisiología / Convocatòria borsa de treball facultatiu especialista en Neurofisiología

Convocatoria bolsa de trabajo facultativo especialista en Neurofisiología / Convocatòria borsa de treball facultatiu especialista en Neurofisiología
18 / 11 / 2020 | Intersindical Salut

Consorcio Hospitalario Provincial de Castellón / Consorci Hospitalari Provincial de CastellóExtracto de la Resolución número 1231, de 11 de noviembre de 2020, del director gerente del Consorcio Hospitalario Provincial de Castellón, de convocatoria de una bolsa de trabajo de facultativo especialistas en Neurofisiología / Extracte de la Resolució número 1231, d'11 de novembre de 2020, del director gerent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, de convocatòria d'una borsa de treball de facultatiu o facultativa especialistes en Neurofisiología.

http://www.dogv.gva.es/datos/2020/11/18/pdf/2020_9754.pdf


Inscripciones / Inscripcions:⬇️

Del 19 de Noviembre de 20 al 28 de Noviembre de 20

http://hospitalprovincial.es/es/RRHH/bolsas

neurofisiología consorcio castellón borsa bolsaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.