Opinió

Confirmat: el Govern pensa que som burros i la devolució de la paga extra la safanòria

Intersindical Salut tatxa de demagog al Ministre Montoro per congelar el salari dels empleats i empleades públics, a l'hora que ens feia creure que ens tornarien una part de la paga extra, quan tenia clar que només es tractava d'aquella part que ja hem guanyat als tribunals.

27 / 09 / 2014 | Intersindical Salut


Ja feia uns dies que estàvem, com sol dir-se, “amb la mosca darrere l'orella”, quan llegíem als mitjans de comunicació que el Ministre Montoro anunciava la congelació salarial dels empleats i empleades públics per l'any 2015, mentre al mateix temps ens oferia un gest positiu obrint la porta a una possible recuperació, en efectiu i no mitjançant aportacions al pla de pensions, de la paga extra de desembre de 2012.

Sr Montoro, els treballadors i les treballadores públics som més intel·ligents que vostè, podem interpretar de lluny les seues falses actituds i detectem les seues misèriesCom que ja no ens fiem de ningú, i menys d'aquest subjecte, que té suficientment acreditada la capacitat de falsejar la realitat, posàvem l'exemple del “burro i la safanòria” per il·lustar, que aquest anunci era sospitós de ser una cortina de fum per dissimular la mala notícia d'una nova congelació salarial. Malauradament no ens equivocàvem i els fets han confirmat les nostres sospites: l'anunci de la recuperació de la paga extra s'ha concretat en un 25%, tot just el que ens han de tornar com a conseqüència de les sentències judicials, que hem guanyat per tot arreu del món judicial.La bona notícia de Montoro, el seu gest cap els funcionaris i funcionàries, la mesura que es suposava havia d'activar el consum, és un “bluf”. Una vegada més aquest personatge s'ha fet creditor de tots els qualificatius pejoratius que puguem trobar al diccionari i que, nosaltres, ací, no reproduïm, perquè no volem que se'ns aplique la nova “Ley de vagos y maleantes”. Aquest senyor es creu que la seua intel·ligència superior, semblant a la de Cañete, li permet jugar amb nosaltres pensant-se que som com burros que es deixen enganyar pel parany de la safanòria.Nosaltres, Intersindical Salut, volem fer-li arribar un missatge: Sr Montoro, els treballadors i les treballadores públics som més intel·ligents que vostè, podem interpretar de lluny les seues falses actituds i detectem les seues misèries. Li assegurem que vostè decaurà de les pàgines de la història, perquè, Sr Montoro, la història, la vertadera història l'escrivim els que, dia a dia, sostenim eixe país que vostè menysprea i, en eixa història, no té cabuda.

paga extra congelació salarialDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.