Treball

Borsa de treball temporal de sanitat. T’interessa??, t’informem!!!.

El termini de presentació de sol·licituds serà des del 7 de febrer de 2017 fins el 21 de febrer 2017 Tots dos inclosos.

01 / 02 / 2017 | Intersindical Salut

¡¡¡ Novetat !!!.
S’incorpora el departament de salut de La Ribera com a nova opció de selecció de departament.

!!! molt important ¡¡¡

De quina forma presentem la sol·licituds?*

De forma telemàtica mitjançant la web de la Conselleria.
Caldrà tenir certificat de signatura electrònica o DNI-e.

*Art. 14.2.e i 14.3 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques estableix que les treballadores i treballadors de les administracions públiques efectuaran obligatòriament els tràmits de manera telemàtica quan si així es determina reglamentàriament. Per tant la convocatòria pot obligar a este col·lectiu a fer la tramitació únicament d’aquesta forma.

I la documentació acreditativa dels mèrits?


El termini de presentació serà des del 27 de març fins el 7 d’abril tots dos inclosos.

Per a més informació fica’t en contacte amb la teua secció sindical.

Termini de presentació de sol·licituds serà des del 7 de febrer de 2017 fins el 21 de febrer 2017 Tots dos inclosos.

On puc fer-me la signatura digital?

Podeu consultar informació per la la tramitació del certificat de signatura digital en la següent direcció web

http://www.accv.es/ciudadanos/puntos-de-registro-de-usuario/

Totes aquells persones que no disposen de la certificació de signatura digital, han de sol·licitar en els PRU (punts de registre d'usuaris) més pròxims la signatura digital.

Hi ha molts d'ells on no cal sol·licitar citació prèvia per al tràmit. Cal portar el DNI, o qualsevol document acreditatiu de la identitat.

A l'enllaç de dalt teniu un mapa amb tots els punts, i un cercador per municipis, pots triar el mes pròxim a ta casa.
Si fas aquest tràmit, recorda demanar informació per a fer-la servir des del teu ordinador.

Aprofita la targeta de la Conselleria de Sanitat?

Si disposes de la targeta criptogràfica de la Conselleria de Sanitat, es vàlida per a realitzar els tràmits de la borsa, sols cal que comproves que no estiga caducada, i estiga en ús.

Als departaments de salut sols es tramita la targeta criptogràfica als professionals que la necessiten per efectuar les seues funcions.

Per altra banda la Conselleria ha informat del següent

"

La Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública, adelanta la publicación de apertura de inscripción de nuevos aspirantes y la actualización de méritos de candidatos ya inscritos en las listas de ocupación temporal de Instituciones Sanitarias para todas las categorías profesionales, al 6 de febrero de 2017.

Con el objetivo de completar el mapa sanitario, se incorpora el Departamento de La Ribera al ámbito de la gestión las bolsas de empleo temporal.

Por otra parte, existen dificultades para proveer los puestos de salud pública por falta de personal disponible en sus bolsas de empleo. Con el fin de subsanar este problema, se procede a la apertura de las bolsas de trabajo de determinadas categorías integradas en salud pública. Estas bolsas serán efectivas cuando se agoten los candidatos de la vigente bolsa de salud pública.

El plazo de inscripción será de 15 días desde el día siguiente al de la publicación (7 de febrero al 21 de febrero de 2017) y se realizará de forma telemática a través de la página web de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública (http://www.san.gva.es), en el apartado Recursos Humanos-Bolsa de trabajo-Instituciones sanitarias-Inscripción/Actualización méritos.

Al objeto de facilitar la tramitación del procedimiento telemático se establecerán puntos de apoyo en las Direcciones Territoriales y Gerencia de Alcoi y los principales Departamentos de Salud.

Los requisitos previos de la solicitud telemática son:

Disponer de certificado de la firma electrónica compatible con la Autoridad de Certificación de la Generalitat Valenciana o el DNI electrónico para tener acceso al sistema y firmar la solicitud por vía telemática. Los tipos de certificado admitidos son: Certificado de persona física y DNI-e.

Disponer de conexión a Internet para cumplimentar la solicitudy los requisitos de acceso para el portal de la Generalitat Valenciana que figuran la siguiente página web: https://www.tramita.gva.es/SAFEear/SAFEWeb/safe_requisitos.jsp

En caso de no disponer de certificado electrónico, se puede acudir al punto de registro unificado (PRU) que prefiera. Se pueden consultar los puntos de registro unificados y sus horarios en: http://www.accv.es/

Posteriormente se presentará la documentación justificativa de los méritos, la fecha límite de méritos a baremar es el 30 de septiembre de 2016.

Del 22 de febrero al 7 de marzo de 2017presentarán la documentación en la Dirección Territorial o Gerencia correspondiente, los aspirantes que soliciten la inscripción o actualización de méritos en las categorías de Enfermero/a y Enfermero/a SAMU.

Del 27 de marzo al 7 de abril de 2017presentarán la documentación en la Dirección Territorial o Gerencia correspondiente, los aspirantes que no hayan solicitado la inscripción o actualización de méritos en las categorías de Enfermero/a y Enfermero/a SAMU".!!! RECORDA ¡¡¡
Davant qualsevol dubte, estem a la teua disposició a les nostres seccions sindicals de cada departament.

ocupació temporal bolsa 2017Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.