Borses

BOLSA DE TRABAJO INSTITUTO VALENCIANO DE ATENCIÓN SOCIAL Y SANITARIA // BORSA DE TREBALL INSTITUT VALENCIÀ D’ATENCIÓ SOCIAL I SANITÀRIA

BOLSA DE TRABAJO INSTITUTO VALENCIANO DE ATENCIÓN SOCIAL Y SANITARIA // BORSA DE TREBALL INSTITUT VALENCIÀ D’ATENCIÓ SOCIAL I SANITÀRIA
01 / 06 / 2020 | Intersindical Salut

Publicada en el DOGV de hoy la RESOLUCIÓN de 27 de mayo de 2020, de la directora general del Instituto Valenciano de Atención Social y Sanitaria, por la que se convoca la ampliación de la bolsa de empleo temporal de la entidad de las categorías de cuidador o cuidadora, enfermero o enfermera y cocinero o cocinera.
http://www.dogv.gva.es/datos/2020/06/01/pdf/2020_3821.pdf

Únicamente permitirá la inscripción de nuevos candidatos y candidatas que no formen parte de la bolsa. No se contempla en esta convocatoria la actualización de méritos de los candidatos y candidatas inscritas ni la modificación de las zonas geográficas inicialmente seleccionadas.

SOLICITUDES DE INSCRIPCIÓN: https://bolsaempleoivass.es/puestos.php
REGISTRO Y PRESENTACIÓN (telemáticamente):https://www.ivass.gva.es/registro_bolsas.html

PLAZO: cinco días hábiles contados a partir del día siguiente de la publicación de la presente resolución en el Diari Oficial de la Generalitat.

___________________________


Publicada en el DOGV d'avui RESOLUCIÓ de 27 de maig de 2020, de la directora general de l’Institut Valencià d’Atenció Social i Sanitària, per la qual es convoca l’ampliació de la borsa d’ocupació temporal de l’entitat de les categories de cuidador o cuidadora, infermer o infermera i cuiner o cuinera.
http://www.dogv.gva.es/datos/2020/06/01/pdf/2020_3821.pdf

Únicament permetrà la inscripció de nous candidats i candidates que no formen part de la bossa. No es contempla en aquesta convocatòria l’actualització de mèrits dels candidats i candidates inscrites ni la modificació de les zones geogràfiques inicialment seleccionades.

SOL·LICITUDS D'INSCRIPCIÓ: https://bolsaempleoivass.es/puestos.php
REGISTRE I PRESENTACIÓ (telemàticament):https://www.ivass.gva.es/registro_bolsas.html

TERMINI: cinc dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat.

inscripción bolsa de trabajoEl comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor