Aprobación de medidas por el esfuerzo realizado durante el estado de alarma / aprovació de mesures per l’esforç realitzat durant l’estat d’alarma

Aprobación de medidas por el esfuerzo realizado durante el estado de alarma / aprovació de mesures per l’esforç realitzat durant l’estat d’alarma
18 / 11 / 2020 | Intersindical Salut

La Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas - Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública materializan en un decreto el esfuerzo obtenido por la pandemia.


DECRETO LEY 17/2020, de 16 de noviembre, de aprobación de medidas por el esfuerzo realizado por el personal del Sistema Valenciano de Salud y del Sistema Público Valenciano de Servicios Sociales durante el estado de
alarma por la Covid-19
declarado por el Real decreto 463/2020.

"Resulta oportuno materializar en un decreto ley una compensación retributiva adicional dirigida principalmente a reconocer la implicación y el sentido del deber que estas personas profesionales han demostrado, aunque este reconocimiento en ningún caso puede compensar plenamente el esfuerzo y el compromiso físico y mental de los colectivos implicados."

Lee el decreto aquí ⬇️
http://www.dogv.gva.es/datos/2020/11/18/pdf/2020_9748.pdf

//

Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública materialitzen en un decret l'esforç obtingut per la pandèmia.


DECRET LLEI 17/2020, de 16 de novembre, d’aprovació de mesures per l’esforç realitzat pel personal del Sistema Valencià de Salut i del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials durant l’estat d’alarma per la Covid-19 declarat pel Reial decret 463/2020.

"Resulta oportú materialitzar en un decret llei una compensació retributiva addicional dirigida principalment a reconéixer la implicació i el sentit del deure que aquestes persones professionals han demostrat, encara que aquest reconeixement en cap cas pot compensar plenament l’esforç i el compromís físic i mental dels col·lectius implicats."

Llig el decret ací ⬇️
http://www.dogv.gva.es/datos/2020/11/18/pdf/2020_9748.pdf

decreto covid-19 compensación retributiva adicional


Emilio | 18 / 11 / 2020 - 11:57

Està molt bè la compensació retributiva addicional. Però l’acció haurà de anar encaminada en millorar la dotació i atenció als ciutadans dels hospitals privats que anteposen les ganancies a qualsevol millora sanitaria i de gestió de personal


Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor