Treball
Oposicions

Adjudicació de plaça i presa de possessió de Tècniques i Tècnics d’Emergències Sanitàries

Institucions Sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Adjudicació de plaça i presa de possessió de Tècniques i Tècnics d’Emergències Sanitàries
22 / 07 / 2020 | Intersindical Salut

RESOLUCIÓ de 9 de juliol de 2020 de la directora general de Recursos Humans, per la qual es nomena personal estatutari fix a les persones aspirants aprovades en el concurs oposició pel torn lliure i de promoció interna per a la provisió de vacants de la categoria de tècnic o técnica d’emergències sanitàries d’institucions sanitàries de la Conse-
lleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Torn lliure
http://www.dogv.gva.es/datos/2020/07/22/pdf/2020_5562.pdf

Torn Promoció Interna
http://www.dogv.gva.es/datos/2020/07/22/pdf/2020_5564.pdf

El termini de presa de possessió serà d’un mes comptat a partir del dia 15 de setembre de 2020 i acabarà el mateix dia del mes següent. Si fora inhàbil, el termini finalitzarà al següent dia hàbil. En cas de no haver-hi dia equivalent en el mes següent el termini finalitzarà l’últim dia del mes següent.

tècnica o tècnic d'emergències sanitàries presa de possessió adjudicació de plaçaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.