ABONO PARA EMT, METROVALENCIA Y METROBÚS // ABONAMENT ESPECIAL 2020 PER A EMT, METROVALENCIA I METROBÚS

ABONO PARA EMT, METROVALENCIA Y METROBÚS // ABONAMENT ESPECIAL 2020 PER A EMT, METROVALENCIA I METROBÚS
08 / 04 / 2020 | Intersindical Salut

Ante la iniciativa de la autoridad de Transporte Metropolitano de Valencia de repartir unos 5.000 títulos entre diferentes departamentos de salud, con el fin de facilitar el desplazamiento de un modo gratuito a todo el personal socio-sanitario, Intersindical Salut ha solicitado a la Conselleria que se expidan más títulos para atender a la demanda real, ya que la cantidad ha sido insuficiente para todo el personal que lo ha solicitado.

DOCUMENTO https://drive.google.com/file/d/1Pu15P6Sg3YszAPWmXgXviY4c9pN9b9gM/view

__________________________


Davant la iniciativa de l'autoritat de Transport Metropolità de València de repartir uns 5.000 títols entre els diferents departaments de salut, amb la finalitat de facilitar el desplaçament d'una manera gratuïta a tot el personal soci-sanitari, Intersindical Salut ha sol·licitat a la Conselleria que s'expedisquen més títols per a atendre la demanda real, ja que aquesta quantitat ha sigut insuficient per a tot el personal que l'ha sol·licitat,

DOCUMENT https://drive.google.com/file/d/1Pu15P6Sg3YszAPWmXgXviY4c9pN9b9gM/view

desplazamiento gratuito covid-19Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Traductor