Treball
Borses de treball

Abierto el plazo para actualizar las bolsas de empleo temporal / Obert el termini per a actualitzar les borses d’ocupació temporal

Abierto el plazo para actualizar las bolsas de empleo temporal / Obert el termini per a actualitzar les borses d’ocupació temporal
18 / 11 / 2020 | Intersindical Salut

Consorcio Hospital General Universitario de Valencia // Consorci Hospital General Universitari de València

RESOLUCIÓN de 18 de noviembre de 2020, de la directora gerente del Consorcio Hospital General Universitario de Valencia (CHGUV), por la que se abre el plazo para actualizar las bolsas de empleo temporal de varias categorías // RESOLUCIÓ de 18 de novembre de 2020, de la directora gerent del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), per la qual s'obri el termini per a actualitzar les borses d'ocupació temporal de diverses categories.

http://www.dogv.gva.es/datos/2020/11/18/pdf/2020_9555.pdf

Nuevas inscripciones y actualización de méritos / Noves inscripcions i actualització de mèrits


Del 19 de Noviembre de 2020 al 18 de Diciembre de 2020

https://chguv.san.gva.es/rrhh/seleccion/bolsa-de-trabajo

resolución borsa bolsaDeixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.