Reformes a la cuina de l’hospital de “La Pedrera” gràcies a la pressió d’Intersindical Salut

Les denuncies i la pressió d'Intersindical Salut sobre la cuina de l'HACLE "La Pedredra" de Dénia han provocat que Direcció i empresa concessionària comencen els treballs per a la reforma de la cuina del centre.
01 / 09 / 2017 | Intersindical Salut noticies la pedrera dènia cuines
Després de multitud de denuncies davant la DG de Recursos Humans i Econòmics de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, davant la Unitat de Prevenció de Riscs Laborals, i la Inspecció de Treball, a més de la publicació en premsa de diversos comunicats informant sobre la vergonya que que suposaven per a una instal·lació sanitària l'estat de la cuina, i després d'infinitat de reunions, hem aconseguit que la Direcció de l'hospital i la concessionària del servei de cuina inicien la reforma de les instal·lacions de la cuina hospitalària del centre. .
si no hagués estat per la pressió que ha exercit Intersindical Salut al llarg dels darrers dos anys, el problema no es trobaria en vies de resolució.
Ens resulta una mica còmic, que ara, justament aquells que durant tant de temps han estat eludint i ignorant les nostres denuncies, vulguen fer ostentació de les actuacions a les que durant tant de temps han estat oposant-se.
Al respecte, cal indicar amb justícia, que si no hagués estat per la pressió que ha exercit Intersindical Salut al llarg dels darrers dos anys, el problema no es trobaria en vies de resolució.

Estem molt satisfets del treball efectuat, així com dels resultats aconseguits, i malgrat que considerem lamentable el fet que tingam que exercir aquest tipus de control i pressió per que la direcció efectue les seues funcions, continuarem amb aquesta línia de treball, atès que és la nostra responsabilitat i la de tots els professionals que hi som a la Sanitat Pública.