Intersindical Salut signa el portocol de mobilitat per violència de gènere

Intersindical Salut va signar, el passat 2 de novembre, l'acord pel que s'aprovà el PROTOCOL DE MOBILITAT, EN L'ÀMBIT SANITARI PER A EMPLEADES PÚBLIQUES EN SITUACIÓ DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE.
08 / 11 / 2017 | Intersindical Salut violència de gènere pla igualtat mesures
L'acord s'emmarca dins del I Pla d'Igualtat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, com a una de les mesures que aquest document contempla per la sensibilització, detecció precoç, prevenció i protecció de les dones en situació de violència de gènere.
Entre les mesures que contempla el I Pla d'Igualtat, destaquen l'elaboració d'un procediment que garanteixca la rapidesa d'actuació en la protecció a la dona en situació de violència de gènere, que facililte la mobilitat, la reducció de jornada, la reordenació del temps de treball, el permisos, els trasllats i les excedències a aquestes treballadores.

Aquest Protocol és centra en l'agilitat en el cavi de lloc de treball, la confidencialitat durant la tramesa administrativa i el compromís de minimitzar els efectes que tot això produeix en les dones.

El procediment entrarà en vigor tan aviat siga publicat l'acord en el diari oficial.

Pots consultar el documents

Protocolo_Movilidad_VG_Vcia.pdf