Intersindical Salut defensarà en la Conselleria la figura de Coordinador/a Tècnic Superior

La Conselleria convoca una comissió tècnica específica per abordar la creació de la figura de Coordinador/a de personal Tècnic Superior per al pròxim dimecres dia 5 d'abril.
03 / 04 / 2017 | Intersindical Salut tecnics superiors noticies coordinador
Intersinidical Salut, acull de bon grat la notícia, atès que des d'aquesta organització s'ha insistit en la necessitat de crear la figura del Coordinador/a de Personal Tècnic Superior. Amb aquesta Comissió la Conselleria assumeix el compromís adoptat amb Intersindical Salut de crear una comissió específica per tractar aquest tema i posa de manifest el seu criteri favorable a la creació d'aquesta figura.

la Conselleria assumeix el compromís adoptat amb Intersindical Salut de crear una comissió específica per tractar aquest tema i posa de manifest el seu criteri favorable a la creació d'aquesta figura
La proposta inicial de la Conselleria, part del requisit que seran nececessaris almenys 20 Tecnico Superiors en un mateix servei per implantar un Coordinador. Intersindical Salut, defensarà la necessitat d'un criteri més ampli, proposant la creació d'un coordinador tècnic en cadascun dels serveis de suport al diagnostico i tractament.

Un altre punt sobre el qual també cabra incidir, és el relatiu a la càrrega laboral que hauran d'assumir els Coordinadors, atès que la proposta de la Conselleria no aborda l'assumpte amb la suficient concreció. En tot cas per a Intersindical Salut no és assumible l'addició de les funcions de coordinació a les pròpies del lloc sense mes.

Aquests aspectes, suposen l'adopció de criteris diferents als que s'han seguit per a la creació d'altres figures de comandament intermedi. Intersindical Salut entén que aquesta distinció representa un menyspreu cap als Tècnics Superiors.


Des d'Intersindical Salut felicitem a tots els Tècnics Superiors ja que per fi la coordinació de Personal Tècnic li pertanyerà al Personal Tècnic Superior i podran assumir les competències, que els són pròpies d'organització, control i garantia de la qualitat de les comeses al seu càrrec.